Paper Hearts in a Concrete World er et originalt værk af billedkunstneren Lærke Maria Schmidt.

PAPER HEARTS IN A CONCRETE WORLD (SOLGT)

Min intention med ‘Paper Hearts in a Concrete World’ er, at skabe forbindelser og fællesskab i dét at leve med en psyke, der ikke altid passer ind i samfundets normer og kasser.

På baggrund af mine egne forløb i psykiatrien, både i grupper og ved individuelle samtaler, er jeg blevet mødt af vidt forskellige mennesker, som alle har det tilfælles, at føle sig skæve og anderledes i forhold til det samfund, der møder dem.

At være sensitiv og skrøbelig i denne verden er i mine øjne en stor styrke, og det er netop dét, jeg ønsker at omfavne med værket.

Dimensioner 

 Bredde: 90 cm 

 Højde: 120 cm

Medie 

 Akryl på bomuldslærred

År

2021

info@atelier095.com