Let Me Mansplain er et originalt værk af billedkunstneren Lærke Maria Schmidt.

LET ME MANSPLAIN (SOLGT)

Værket af malet med udgangspunkt i samfundets me-too debatter og sætningen “Let me mansplain”, der er blevet brugt til utallige memes angående mænds til tider over-forklaring af simple ting til det modsatte køn. 

Ideen til tamponerne i ørene kom fra en historie, min mor fortalte mig, fra dengang hun var ung. Her rejste min mor og hendes veninde rundt i Europa. Undervejs fik de et lift af en lastbilchauffør, og da der kun var ét sæde foran, satte min mors veninde sig i bagved i lastrummet.

Chaufføren spillede så højt musik, og højtalerne blæste med fuld styrke i lastrummet. Da de kom frem til deres næste stop stod min mor ud af lastbilen – og det samme gjorde hendes veninde, som havde sat tamponer i ørene, for at undgå at blive døv under køreturen. 

Dimensioner 

 Bredde: 60 cm 

 Højde: 60 cm

Medie 

 Akryl på bomuldslærred

År

2020

info@atelier095.com