THE BLUES (PRIVATEJET)

THE BLUES (PRIVATEJET)

Dette værk er det første, som gav mig troen på min egen streg. Jeg var igang med at male en sen aften, og intet fungerede for mig.

Jeg lavede det ene raserimaleri efter det andet, brugte spartler og sort maling, og intet duede. Dog kunne jeg mærke, at jeg havde en eller anden kreativtet der bare skulle ud, jeg vidste bare ikke hvad. Efter utallige forsøg på at få den følelse jeg havde i kroppen ud på lærredet opstod ‘The Blues’.

Jeg greb et af mine større lærreder, malede det hvidt og begyndte at tegne. Hvad jeg tegnede havde jeg ingen kontrol over. Jeg fulgte min intuition og lod min hånd føre stregen.

Til sidst havde jeg tegnet op til denne sørgmodige alien, som jeg på et eller andet underligt plan forstod. Jeg greb ud efter farver, som jeg ikke plejede at male med og lidt efter lidt kom hun til syne. 

Dimensioner 

 Bredde: 100 cm 

 Højde: 100 cm

Medie 

 Akryl på bomuldslærred

År

2020

info@atelier095.com