095 TATTOO

BOOKING

Ved booking af tid er du velkommen til at skrive en mail eller kontakte mig på instagram.


Mail: info@atelier095.com

Instagram: @095tattoo


Jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt. 
FAQ

Customized: Du er velkommen at sende en kort og præcis beskrivelse af, hvad du har i tankerne, så kan jeg vurdere om det er en opgave jeg ønsker at tage på mig. 


Flash: Jeg poster løbende flash på min instagram, men har også en del, som ikke er online endnu (disse kan ses på dagen). Er der et flash, du synes om, så send mig et screenshot, så jeg ved, hvad du ønsker.

PRISER

Min minimumspris er 300 DKK


Prisen afhænger af størrelse, placering og detaljer*. Efterfølgende optegning er gratis.


*Priser kan variere. Jeg forbeholder mig retten til at ændre priser løbende. 

INSTAGRAM:@095tattoo

Tattoo aftercare

Hvad skal du gøre?

Lad bandagen være siddende på i 1-2 timer efter tatoveringen er lavet. Tag ikke bandagen på igen. 

Fortsæt med at rengøre og anvende panthenol creme, indtil tatoveringen er helet. Det tager tyspisk 2-4 uger.  

Vask tatoveringen med uparfumeret sæbe. Tatoveringen skal duppes tør med en ren papirserviet eller lad tatoveringen tørre i luften. Tatoveringen må ikke tørres af håndklæde, da de kan indeholde bakterier. 

Brug solcreme på tatoveringen EFTER den er helet. Når en tatovering bliver udsat for sol, kan blækken falme og linjerne kan blive mere ujævne under huden. Hvis du passer på din tatoveringkan den fremstå som ny længe. 

Vask din tatovering 2 gange dagligt (morgen og aften). Hvis tatoveringen kommer i kontakt med noget, som kan indeholde bakterier i løbet af dagen, vask derefter. Behandl tatoveringen som et åbent sår og hold det rent. Fortsæt med at dup det tørt med en ren papirserviet eller luftør den. 

Heler din tatovering anderledes er du velkommen til at tage kontakt til mig. Hvis du tror du har en infektion skal du kontakte din læge.

Brug tattoo aftercare creme 2-3 gange om dagen. Jeg anbefaler at bruge panthenol creme (kan købes på apoteket eller Matas). Må kun smøres i tynde lag. 

Hvad skal du IKKE gøre?

Tatoveringen må ikke blive udsat for, for meget vand. et brusebad er helt fint, men undgå badekar, havet/søer og pools, da de indeholder mange bakterier. 

Du må ikke kradse i tatoveringen, når den begynder at klø under helingsprocessen. Smør et tyndt lag aftercare på eller vikl en tør papirserviet rundt om noget is, for at minimere kløen. 

Du må ikke bruge store mængder af aftercare creme, da det kan trække blækket ud af din hud. Kun tynde lag. 

Under helingsprocessen kan huden klø og begynde at flage. Du må ikke klø/pille i flagerne, da det kan trække blækken ud af din hud.